Rólunk/Házirend

Köszöntő

Nagyon sok szeretettel várjuk leendő kedves vendégeinket Hajdúszoboszlótól 4 km távolságra a Keleti főcsatorna csendes részén található apartman házainkban.

Ha szeretnéd kiélvezni Európa egyik legnagyobb fürdővárosa adta lehetőségeket, de szereted a csendet és a madárcsicsergést akkor jó helyre leltél. A folyóparton álló apartman házak minden igényt kielégítenek.

A házakhoz nagy udvar, csónak és stég  is tartozik amin a horgászás szerelmesei múlathatják az időt míg a család többi tagja pihen vagy fürdőzik. Az udvarban öt autó kényelmes parkolására van lehetőség. A legkisebbeknek egy apró játszótér a nagyobb gyerekeknek egy tíz köbméteres felfújható medence áll rendelkezésükre a zárt udvaron, míg a felnőttek egy kényelmes pihenő teraszon tölthetik az idejüket. Lehetőség van szalonnasütésre, grillezésre és bográcsozásra is.

Házirend

Szállásfoglalás:
A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat.

A szállásfoglalás 20% foglaló befizetésével történik.
Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.

Általános lemondás:
A megérkezés előtti harmadik napig díjmentes, az érkezés előtti napon az első éjszaka szállásdíját kell megtéríteni.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:
Mivel a vendégházban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 14.00 és 18.00 (max. 21.00) óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat.

Fizetés:
A szállásdíj fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

Az udvar és az épület zárása:
Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak.

Dohányzás:
Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (terasz, szalonnasütő). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!

Berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!  A  szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat erre a célra rovarirtó szereket készítettünk be.

Takarítás:
A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át.  7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal az ágyhuzatot cseréljük. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Szemételhelyezés, kezelés:
A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a ház mellett található nagy szemeteskukába, amelyet a vendégház dolgozói figyelnek, és szükség esetén elvisznek!

Étkezés:
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. A  vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre elektromos főzőlap, sütésre villanysütő áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, teraszon és az étkezőben tegyék.

Tűzrakás-bográcsozás:
Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Egyéb:
Állatokat, kutyát nem áll módunkba fogadni, megértésüket köszönjük! Kérjük az udvaron felállított medence rendeltetésszerű használatát, a medencében és a körülötte kihelyezett pihenésre szolgáló tárgyakban bármilyen bekövetkezett kárt felszámolunk. Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy a pihenő teraszon kihelyezett  bútor szivacsát, vihar vagy eső idején helyezzék száraz helyre pl. az épületekbe.
A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében, a vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangosan zenét hallgatni
A vendégházban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. A nyitva tartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.
Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).
A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

Reméljük, hogy jól fogják magukat érezni apartmanházainkban és újból vendégül láthatjuk Önöket!

Képek